Dagens och gårdagens

Outfit + pepparkakor



Forever and ever

Hade så sjukt kul igår. Var ju på attitude mässan igår. Shit vilken grej!! Grymt! Var där till 5 ungefär och sen bar det av hem till Johanna för lite julkul. Baka pepparkakor, pyntade dom med färgade glasyr, målade även lite jul grans pynt. Var hemma ungefär 10 i tio och kolla på "the walking dead". Idag var det skolan som vanligt, hem och sen äta. Ikväll blir det träffa min kära vän Emma, hon ville snacka. Jag har ingen anning om vad men man får hoppas att det inte hänt henne något, under dagen ( träffade henne imorrse ) ja juste tänkte lägga upp lite bilder från modevisningen på Attitude mässan inklusive dagens outfit. Vad händer ikväll allihopa? :)

OBS: det är strängt förbjudet att kopiera bilderna!



Vaken!

God morgon!
Sovit gott? Det har jag gjort dom korta timmarna jag sov, är ganska sliten från igår kväll. Nu kista mässan!! Mode mässa med bästisen Johanna blir väl lite bilder, hoppas jag. Vi hörs senare, ha det bra :)
Vad ska ni göra idag?



Glad tjej :)

Hej! Är jätte glad för av två orsaker, bara älskar att vara glad. Det här var en riktigt lyckad kväll, trevliga/härliga människor och mycket skratt det gör en kväll helt underbar. Shit har ärligt inte haft så här kul på ett riktigt långt tag. Dom säger att ett skratt för längre livet. Då har jag nog minst för längt mitt liv med 20 år. Skönt! Haha och en annan orsak, fick för bara en timme en bloggens första kommentar. Jag vet att det låter konstigt men är jätte glad över det. Så fortsätt med det. Och Lovisa var det som skrev den. Lovisa: hej, jättefin blogg, allt väl? Kram Lovisa. Hej på dig med Lovisa :) tack så mycket, jo allt är bra. Själv? Hehe tack så mycket för att du frågar. Roligt att läser min blogg. Ha det bra alla där ute! God natt :)



Bussen!!!

Hej allihopa, är det bra med er? Får bli ett snabbt inlägg, ska med bussen om 15 så ska fixa det sista och sen bär det av till Bromma och träffa min kära vän Felicias barndoms kompis Gustav, såklart med Felicia. Haha ska bli riktigt kul. Har inte träffat Felicia på en bra tag så ska bli riktigt skönt. Kommer hem sent ikväll så vi hörs nog då eller imorgon. Det blir nog inget inlägg under kvällen för jag tänkte njuta av att bara vara med vänner. Hehe här kommer dagens outfit. Oj snart går bussen måste skynda, vad händer ikväll?



wooho!

bloggar imorgon. Har varit ganska upptagen idag, bloggar mer imorgon har lite saker jag ska berätta om. Rolig helg det här ska bli. Längtar :) jippi!!

bloggar imorgon. Har varit ganska upptagen idag, bloggar mer imorgon har lite saker jag ska berätta om. Rolig helg det här ska bli. Längtar :) jippi!!


Tävling om en Victoria´s Secret GoddieBag!

Heej
Vi tänkte ha tävling om en Victoriás secret goddiebag!
GoddieBagen kommer innehålla massa olika saker från Victoria Secret!
Regler:
1. Du ska skriva på kommentarer " jag är med "
För större chans att vinna:
1. Skriva om tävlingen på din blogg och skicka en länk till din blogg.
2. Gilla oss på Blogglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Vi lottar ut vinnaren den 1 December

Lycka till ;) ♥


Utkast: Nov. 24, 2011

Dagens outfit!



.....

Idag bär det av till Älvsjö på gymnasie mässa. Känner inte riktigt för att göra det idag, är inte riktigt på humör.. Känner mig lite nere på grund av personliga skäll. Lite tråkigt så där faktiskt. Men man har sina dagar. Hoppas humöret vänder under dagen. Ska möta min syrra om några timmar. Skönt få prata av dig lite kanske. Ja och ikväll blir det dans med goda vänner. Snacka av mig lite då också hehe längtar. Lägger upp dagens outfit senare. Hörs allihopa!



Dagens köp!

Söt lite sak ett pannband. Ser kanske nt så mycket. Bilden smälter in i mattan. I think that you all just have to live whit that. Hehe



Check!?

Hejhej!!
Nu är mina uppdrag för dagen klara. I'm still alive! Men stress har det varit, menmen stress har ingen dött av? Elr? Tror inte det väl... Får vi hoppas. Haha med lite stress så klarar man det mesta. Ska lägga upp en bild på saken jag köpte idag. Men nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig och sen fixa lite grejer inför imorrn. Jaja sen blir det "sex and the city"
Stay turn!



Pritty busy

Hej hopp!!!
Är ganska upptagen idag. Skolan, jakan, hem, skolan, zumba och sen äntligen hem och ta det lungt. Hahah min dag men en anningens för kortad. Uppdaterar senare med outfit och sen under kvällen. No nästa!! :) ha det bra



Stilla natt

Hejhej, Sitter och väntar på att våran lilla egna musik lektion ska börja, idag blir det bara att dra hem, och göra lite matte och bara ta det lungt, elr så blir det att dra och köpa en grej. Får se hur det blir, blir i alla fall minst ett inlägg till idag :) vi hörs människor!



Dagens outfit



Insperation



Oj förlåt

Hejsan förlåt.. Har inte bloggar igår kväll. Men är på träning för lucia. Haha kuligt. Har bara haft en normal dag idag, men nu nästa lucia !!!!!
Hörs ikväll



Byggare för en dag

God morgon allihopa!
Vaknade för nån timme sen och har ätit en snabb frukost och håller nu på och bygger om trappan hemma med familjen. Hehe ikväll blir det IKEA för fulla muggar. Blir lite möbel och små grejs shopping, mysigt det ska bli. Vad gör ni idag? Hörs senare allihop!!



Klara färdiga gå!

Tänker ta tag i bloggen nu och börja blogga nu. Vi kör från och med imorgon. Har tänk börja för ett tag sen men bloggen har sätt så full ut förut så har inte haft någon riktig lust. MEN NU KÖR VI!! hehe hörs imorrn :)



Kaos

Hejhej, tänkte börja lite smått. Bloggen är kaos, tänkte sätta mig och försöka fixa den lite smått ikväll. Får se hur det går.... Men först ska jag hem och äta sen dra till dansen!! Jippi haha ;) ja men ska fixa sen börja blogga lite smått.. Ha det bra :)
Nästa matte lektion !!



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!