Glitter

Mina naglar jag fixat igår och idag. Lite nyårs känsla på dom :)



Pipp!

Hej har fixat naglarna hela dagen. Idag skulle jag varit med några kompisar, men det händer inte pga lite hinder så får göra det bästa av det. Så jag tillbringar nyår hemma med familjen och god middag. Igår så han jag tyvärr inte blogga för då gjorde jag grunden på naglarna. Men jag var med min kära vän Johanna hemma hos henne. Ha en bra dag och natt. Vi hörs :)



God morgon!

Hejhej!
Vad ska ni göra idag? själv så vaknade jag för lite mer än en timme sen :) skönt med sov morgon ibland. Ska ringa en kompis snart så får vi se vad som händer. Hörs senare. Ska fixa mina naglar idag så kanske kommer ett inlägg :)



DAGENS OUTFIT



S H O P P I N G !

Nu kommer äntligen sakerna jag köpte upp. Whooo!!
Alla kläder kommer från "Gina tricot" och sminket "MAKE UP STORE" älskar deras smink
Det här inlägget skulle kommit upp igår men det har inte gått att ladda upp :( men nu går det :)



DET FUNKAR INTE!!

Hej! Det har inte gått att ladda upp bilder idag så shopping inlägget får komma senare om det går att ladda upp bilder då :) det kanske blir ut och träffa några kompisar. Så vi får se hur det blir :)



Tisdag!

En bra film, läsk och det är mörkt ute. Kan det bli bättre? Hmm? Kanske ska tända ljus snart :) filmen är snart slut och då blir det "sex and the city" tror i alla fall det, med smultron soda och levande ljus, älskar det. Bilder på allt jag köpte igår kommer upp imorgon, förlåt att jag skjuter upp det men det har hänt mycket idag. Men sov gott nu :) puss på er



L O O K B O O K . N U



Trött och slitten...

Hejhej. Bloggade inte igår för att jag tyvärr inte orkade, var riktigt trött från en hel dags shopping och efter hela julhelgen. Men nu ska jag snart äta lunch och sen sex and the city. (lägger upp bilder på allt jag fick med mig hel igår) men det ska komma upp under dagen, håll ögona öppna. Förmodligen kommer lite mer roliga inlägg i bloggen snart. Men jag vet inte vad ni vill se. Vad vill ni se i bloggen? HJÄLP!



JULDAGEN!

Hej sötnosar! Idag har jag spenderat dagen framför teven, har kollat på "sex and the city" har hunnit kolla på första säsongen och kollar på glee maraton nu har tydligen varit hela dagen
Min julafton var grym mycket god mat och släckten tyvärr inte hela. Juste glömde nästan julklapparna, fick allt det över och massa pengar som jag ska shoppa för imorrn. Ja och familjen ska åka till lite affärer och kolla i alla affärer som har rea nu. Hoppas man kommer hem med lite. Men nu är det snart dags för mig att sova eller ska sen glee ett tag till sen blir det zzz.... Ska upp tidigt imorrn :) fick ni mycket julklappar? hoppas ni haft en bra julafton. Vad ska ni göra imorgon? Puss



GOD JUL!

Förlåt har haft mycket att göra. Det ska snart bli ändring på! God jul!! Hoppas ni har och kommer ha en underbar julafton :) hörs puss



Fullt ös och inte medvetslös!

Hej! idag har jag varit i aulan hela dagen och dansat två gånger för full satt publik. Shit vad kul !! Nu är det av klarat och efter dansen så blev det att åka hela familjen och farmor hem till henne och äta pizza!! Kebab till lunch och pizza till middag. Känner att jag vill träna lite nu. Men det är okej att var lite tjock ibland tycker jag. Eller? Vad har ni gjort? PS: förlåt för dålig uppdatering. Som sagt ska bli bättre nästa år ! Men vad vill ni ha i bloggen? Saknar? Ha det bra. Sov gott ;)
(går inte att ladda upp bilder. Lägger upp imorrn)



Snart frisk? :)

Hej, känner mig förkyld, men får hoppas på att jag snart är friska, hatar det här. Men jag kryar på mig med allt på bilden nedan. Jaja kanske inte blir så mycket bloggning idag. Men brukar inte göra det i vanliga fall häller. Men nästa år ska det bli seriösare. Vad vill ni ha i bloggen. Ha det bra idag :) hoppas ni mår bra :)



Fredag!

Nu är det fredag igen! Jippi, snö och fredag. Igår var det dans och idag var det skolan, lucia och ikväll blir det iväg på möte :) nice är på väg hem nu så ska hem äta iväg. Vet inte om jag håller på och bli sjuk. Sitter och snurvlar hela tiden nu och har gjort det hela dagen också. Jag får inte bli sjuk, har inte tid mer det. Är upptagen. Dans, lucia och julshow innan den här terminen slutar. Är det bra med er? Händer det något kul idag? Ha en jätte trevlig fredag. Så hörs vi senare. Kanske en outfit inte 100% om jag hinner. Puss



Ändrade planer

Hejhej! Ändrade planer, skulle träna på dansen med min älskade vän Emma. Men vi hoppar det idag och tar det nån annan dag. Istället blir det en sväng till Ikea :) menmen det bli nog bra det med. Händer ikväll? Puss :)



Dagens outfit

Ny blus!



Jul känsla

Snö på marken och kallt, nu är det snart jul ju. Mer än 2 veckor kvar, skönt med jul, nyår och lov. Ingen skola, kan det bli bättre?
Nästa vecka är det lucia tåg i vår skola och tiden har gått så sjukt fort. Shit! Känns som att skolan nyss började.det går fort när man har roligt elr?

Idag blir det kanske möta upp Emma igen och öva på dansen. Snart sitter allt perfekt. Händer idag allihop?
Vi hörs, lägger nog upp dagens outfit under dagen. Håll er uppdaterade. Puss :)



Nice price

Helloj! Nu väntar matte lektion, inte direkt favorit ämnet... Men efter halva lektionen så blir det lucia träning. Så slipper halva matten iaf. Nice :) haha snart 2h lucia träning. Sen väntar so. Film! Woho, sen ikväll blir det öva på dansen med min kära vän Emma. Inget är spickat men tror kan man göra. För i helgen är det dans uppvisning så dansen måste sitta. DET KLARAR VI!!



LOVE!



Lite mycket

Hej oj förlåt det har varit mycket. Men nu är jag tillbaka på fötterna, hehe :) sitter i bilen på väg till öppet hus ( taggad tjej ) uppdaterar senare. Så här ser jag ut idag. Ha det bra. Vad ska ni göra idag?



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!